Hoe krijg ik hem terug

Ik heet Anoeska en ik zit al een jaar in een nieuwe relatie met mijn huidige vriend. Ik leerde Jonathan kennen via een online dating site. Hij bleef in Engeland en ik in Nederland. Hij kwam voor een maand naar Nederland om te werken. In het proces van leren kennen vroeg ik hem als hij al een vriendin had maar hij vertelde me dat hij wel eentje heeft maar het ging niet tussen ze. Vanaf het begin vond ik hem al goed uitzien. We hadden de afgelopen 8maanden vaak genoeg date afspraken en in de laatste paar maanden kwam zelfs sex bij kijken.

Een relatie met hem

We kregen uiteindelijk gevoelens voor elkaar en niet lang daarna vertelde hij me dat zijn relatie voorbij is, omdat het nog slechter ging. Ik moet wel eerlijk toegegeven dat het helemaal niet mijn bedoeling was dat hij zijn relatie stop moest zetten om mij. Ik probeerde hem te motiveren en hem te vertellen wat hij allemaal moest doen om zijn relatie naar de goede kant te sturen. Toen hij de relatie met zijn vriendin had beeindigd ging het serieuzer worden tussen ons. Althans dat dacht ik dat het serieuzer zou worden tussen ons. Ik mocht vaak niet langs bij hem en ik mocht ook niet blijven slapen. Af en toe snauwde hij me zelfs keihard af. Hij werd eens ziek en ik wilde thuis bij hem gaan om hem gezelschap te houden en toen adviseerde hij dat ik beter kon afspreken met een vriend. Ik vond zijn uitsprak heel erg vreemd. Maar ik nam het met een korreltje zout. Hij heeft me vele leugens verteld. Een van de keugens was dat hij 10 jaren ouder dan me was en dat hij me een verkeerde naam had gegeven. Ook dit gedrag wekte frustratie op. Ik wilde de relatie stoppen maar hij vond dat maar stom en wilde hij gewoon verder. Met moeite kwam ik over de drempel en besloot ik verder te gaan met hem.

Opnieuw met hem proberen

In augustus van het vorig jaar kwam er een einde aan de relatie en twee maanden daarna kwam hij terug en vroeg als we opnieuw konden proberen. Natuurljk gaf ik hem de kans want ik miste hem heel erg. Ik vroeg hem wat hem terug bij me heeft gebracht. Hij zei gewoon omdat ik elke dag in zijn gedachte ben. Hij kon me gewoon niet vergeten. Ik was dus te blij om nee te zeggen. Maar in oktober van datzelfde jaar ging het weer mis. Plotseling deed hij weer raar. Ik vroeg hem toen als alles oke is en hij wilde plotsing praten. Misschien dacht hij dat ik hem in de steek zou laten ondanks alles. Ik stemde toe, enkel om erachter te komen dat er iemand anders was. Ik wilde geen optie zijn waar hij tussen kon kiezen dus heb ik besloten om stop te zetten aan alles. Ik heb inmiddels al iemand anders en we wonen nu ook al samen, maar ik denk nog steeds aan me ex. Hoe krijg ik hem terug? Me huidige vriend die is heel erg lief tegen over mij maar ik voel me niet zo gelukkig met hem. Ik mis me ex echt. Ik wil hem weer terug.