Hoe sla je een man aan de haak

 

Het is in de praktijk gebleken dat vrouwen bepaalde mannen niet makkelijk aan de haak kunnen slaan. Bepaalde mannen zijn echt hard to get. Of ze spelen hard to get. Bepaalde mannen hebben principes. Sommige mannen krijg je woon door je hengel te pakken en het haakje gewoon uit te gooien en dan lok je ze gewoon na je toe. Je vangt die leuke man als een vis uit een vijver. Het is hartstikke leuk om te doen en misschien begin je een serieuze relatie met deze man. Mannen versieren is niet altijd makkelijk, maar als je weet wat je moet doen dan gaat dat stukken makkelijk.

Johny aan de haak gekregen

Met mijn vriendin Debby was ik naar de disco geweest. We stonden lekker te dansen op wat leuk muziek. We stonden niet al te ver van een groepje leuke mannen. Ze stonden met zijn 6 in een groep. Het waren alleen maar leuke mannen. Maar ik zag eentje die uit stak boven de rest. Ik had zoiets van met deze wil ik graag daten eenmaal ik single ben. Ik wist niet hoe ik hem aan de praat zou krijgen, maar me vriendin en ik bedachten een aantal dingen om hem aan mijn haak te krijgen. In het begin ging het wat moeilijk. Maar we gingen wat dichterbij staan zodat hij me beter kon zien in de hoop dat hij tot me kwam praten. Ik dacht in me zelf in een ideale wereld ziet een man jou en komt tot je praten net in de films. Maar het echte leven is echt geen film. Dus moest ik van die gedachte gang afstappen. Ik zag dat hij niet de moeite nam om tot me te komen praten. Hij zag me gewoon niet. Hij was te druk bezig met zijn vrienden. En het was heel erg druk in de disco. Ik nam het initiatief om als eerst tot hem te gaan praten want als ik op hem moest wachten zou er niks van terecht komen. Ik stond voor hem en vroeg hem als hij even kon luisteren. Hij weigerde niet en kwam achter me aan. We zijn naar de wc geweest en daar heb ik hem gewoon gezegd dat ik hem leuk vind. Natuurlijk stelde ik me netjes aan hem voor. Ik liet hem merken dat ik een vriendelijk persoon ben. Hij keek me lachend en bewonderend aan. Hij dacht misschien hoe kan een vrouw zo een durf hebben. Ik had geen moeite met wat hij zou denken maar ik wilde die avond niet zomaar naar de disco gaan zonder een doel te hebben bereik. Hij zei mag ik je nummer waarop ik je kan contacten. Ik gaf hem mijn nummer en ik nam ook zijn nummer. De volgende dag belde ik hem op. En we maakte een afspraak voor een date. Hij kwam me ophalen want hij heeft een auto. In de auto spraken we over koetjes en kalfjes. Ik toonde interesse in  wat hij doet. Ik stelde hem allerlei vragen. We hebben een leuke date gehad. We hebben die avond flink met elkaar kunnen flirten.  Ik sloeg deze man zo makkelijk aan de haak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *