Sex in het vliegtuig in Amsterdam

Sex in het vliegtuig in Amsterdam

We kennen het wel. Onze grootste luchthaven is in Amsterdam. Heb je wel eens geprobeerd sex te hebben in het vliegtuig? Als je naar Schiphol gaat in Amsterdam, moet je zeker in het vliegtuig proberen sex te hebben. Sex in de vliegtuig is mogelijk zonder betrapt te worden.In een vliegtuig hoop je gewoon dat de tijd zo snel mogelijk voorbijgaat: je kijkt een film, je leest in een boek, je probeert wat te slapen of je gaat in discussie met het personeel van de luchtvaartmaatschappij over één of andere banaliteit. De echte uitdaging is echter om sex te hebben in een vliegtuig en dan nog te doen alsof er niets aan de hand is bij andere passagiers. Natuurlijk is het wel spannend om seks in het vliegtuig te hebben, maar de meesten onder ons vinden dit toch wel erg eng. En aan het vliegtuigtoilet moeten we al helemaal niet denken, want de hygiëne daar laat meestal sterk te wensen over, en zorgt dus niet bepaald voor een stimulerende atmosfeer. Nu zit je dan te denken als het daadwerkelijk wel mogelijk is dan.

Wel mogelijk!

Het is zeker wel mogelijk hoor. Als je ervoor zorgt dat je 1 van de eerste mensen bent die het toilet in gaat hoef jij je ook geen zorgen te maken over hygiene. Neem anders altijd een geurtje met je mee. Bij een vlucht van 30 minuten moet je wel denken aan een vluggertje, aangezien je ook nog moet opstijgen en landen. Als je geluk hebt ben je misschien wel 1 van de weinige mensen aan boord. De echte seks zal dan misschien niet lukken in je stoel, maar wel met de vingers en de hand. Pas wel op met de stewardessen daar.

Je zit dan ook te denken hoe het zit met de privacy. Ten eerste zal de piloot niets weten. Hij zit te ver en bemoeit niet echt met wat de passagiers doen. De stewards en de stewardessen echter, komen wel af en toe een kijkje op je nemen. Je zou hen van te voren kunnen zeggen dat ze voorlopig niet bij jullie moeten komen, omdat jullie graag wat rust willen en ook geen eten of drinken willen. Als er genoeg plaats is in de vliegtuig zou je wel eens van plaats kunnen wisselen om je ding te doen als je vindt dat een andere passagier te dichtbij zit. Zorg ervoor dat je als vrouw een jurk aan hebt of een rok. Heb je dat niet, neem dan wat extra kleding mee, zodat je in het toilet kunt wisselen in een jurk of een rok en draag dan ook geen onderbroek. Zorg er ook voor dat je wat papier of doekjes bij de hand heb en natuurlijk wat geurtjes.

Dan is er nog de vraag: Wat als je toch betrapt wordt? Nou, als je wordt betrapt wordt je heus niet het vliegtuig uitgezet, of dat je niet meer mag vliegen. Het zal gewoon enorm vernederend voor je zijn om betrap te worden.